Haar laseren

Heb je besloten om je lichaams of gezichtshaar te laseren? Hier staat alles in wat je moet weten als je je haar gaat laseren.

Het proces van laseren is niet pijnlijk. Je kan wel wat voelen, maar het is vrijwel pijnloos! Bij een normale laser zou je scherpe hitte aanvoelen, maar bij ons is dit niet het geval. Wij maken gebruik van een geavanceerde techniek waardoor de huid wordt afgekoeld, maar de haarzakjes door middel van warmte worden vernietigd.

Het is belangrijk dat je geduldig blijft, het resultaat zie je pas na twee of drie weken na de eerste behandeling. Om het resultaat volledig te zien moet je minimaal acht behandelingen hebben gehad.

Het is belangrijk dat je scheert voor de behandeling! Dus niet waxen of harsen! De duur van de behandeling hangt af van wat je wilt laseren. Na de behandeling moet je de sportschool, warme douches en sauna’s vermijden. Doordat de warmte van de laser nog 24 uur lang in je huid aanwezig blijft, bestaat de kans dat bacteriën zich gaan vermenigvuldigen door de warmte.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend intakegesprek

Het is noodzakelijk om voor en na de laserbehandeling te veel blootstelling aan de zon, dus UV-stralen, te voorkomen. Vermijd ook tot 2 dagen voor de behandeling schoonheidsproducten zoals scrubs, retinol crèmes en glycolzuur.

Het ontharen door middel van laseren, zorgt niet alleen voor permanente haarvermindering, maar ook voor een helderdere en gladdere huid. Huid laseren van je haar zorgt ook voor minder kans op ingegroeide haren en huidirritaties.

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Schiedam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

6 dagen per week open

Voor dames & heren

Delfin Laserclinic

Openingstijden

Maandag 10:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Wij werken alleen op afspraak.