Laser ontharing

Afspraak maken

Laser ontharing voor een gladde huid, zonder pijn en met blijvend resultaat

Nooit meer gedoe met scheren, waxen, harsen en epileren dankzij een Laserontharing behandeling! Met een laserbehandeling krijg je een blijvend gladde huid zonder stoppels.
Pijnloze behandeling
Dankzij onze moderne Soprano ICE Platinum laser zijn de behandelingen vrijwel pijnloos.
Blijvende resultaten
Na een serie behandelingen geniet je van een haarvrije huid.
Meer resultaten zien

Hightech laser ontharing met Soprano ICE Platinum 3D Diode Technologie

Soprano ICE Platinum maakt gebruik van Alma’s exclusieve 3D-technologie en combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één handstuk. Gelijktijdig activatie van de drie lasergolflengten, zorgt voor een opname van laserenergie op drie verschillende dieptes in de huid. Deze uiterst efficiënte manier van laseren behandeld op deze manier de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel. Soprano ICE Platinum biedt u een veilige en uiterst efficiënte laserontharingsmethode. Wij kunnen alle veilig huidtypes behandelen
Geschikt voor alle huidtypes
Onze technologie is veilig en effectief voor elk huidtype.
Snelle en efficiënte sessies
Laser ontharen bespaart tijd in vergelijking met traditionele methoden zoals scheren of harsen.

Vrijblijvend intakegesprek

Het aantal behandelingen die nodig zijn hangen af van het te behandelen gebied, het huidtype, de haarkleur en het haartype. Wanneer het haar in de anagene groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Niet alle haren zitten tegelijk in dezelfde groeifase, daarom zijn er meer behandelingen nodig. Zodat elk haarzakje dezelfde hoeveelheid straling kan absorberen. Er worden gemiddeld 8 tot 10 behandelingen geadviseerd. Voor een optimaal resultaat wordt over het algemeen het gezicht om de 4 weken, en het lichaam om de 6 weken behandeld.

De Soprano ICE Platinum behandeling is geschikt voor elke huidtype en geschikt voor grotere oppervlakten. Onze laser apparaten hebben een FDA-keurmerk. Je hoeft bijna niet meer te scheren, epileren of te harsen. Het behandelde gebied blijft jarenlang heerlijk glad. Na de behandeling kun je gerust door gaan met je werkzaamheden. Het is wel noodzakelijk om de zonnebank en directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Bel me terug

Blank Form (#3)
Informatie
Over onsVeelgestelde vragenTeam
Openingstijden
pencilsunstarphone-handsetmap-markermaplist