Meest gestelde vragen

Bekijk hier onze meest gestelde vragen bij Delfin laser clinic.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
De tijdsduur tussen de behandelingen bedraagt 6 tot 8 weken.
Doet behandelen met laser pijn?
De behandeling is vrijwel pijnloos.
Hoeveel laserbehandelingen zijn nodig?
Ieder mens iedere huid en iedere haar groei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen. Ter indicatie hebben de meeste gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.
Ontharen tijdens laseren tijdens zwangerschap?
Wij raden af om te laseren tijdens je zwangerschap. Tijdens de zwangerschap spelen de hormonen enorm. Hierdoor is het mogelijk dat iemand meer of juist minder last heeft van ongewenste haargroei.
Geeft Delfin laserclinic garantie?
Nee, wij geven geen garantie dit omdat elk persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor het onmogelijk is om aan te geven hoeveel behandelingen er precies nodig zijn. Het kan soms zo zijn dat het laseren geen effect heeft op u haargroei. In dat geval is de kans aanwezig dat u non- responder bent.
Wanneer mag je niet laseren?
Tijdens sterke antibioticakuur, als je minder dan 10 dagen voor je behandeling onder de zonnebank of de zon ben geweest. Chemo behandelingen krijgt etc. Bij vragen over gezondheid neem altijd contact op.
Moet ik reservering kosten betalen?
Wij werken met aanbetalingen.

Vrijblijvend intakegesprek

In een uitgebreid adviesgesprek inventariseert onze schoonheidsspecialiste al jouw wensen en onderzoekt onze expert de huid. Je krijgt tijdens het gesprek advies over het aantal behandelingen en je ontvangt een op maat gemaakte behandelplan. Er zijn meerdere behandelingen nodig om de huid een goede boost te geven. Je krijgt advies wat past bij jouw wensen, eisen en budget. Klik hier om een intakegesprek in te plannen.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Schiedam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

6 dagen per week open

Voor dames & heren

Delfin Laserclinic

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Wij werken alleen op afspraak.

Maak kennis met de deskundigheid in het definitief ontharen van Delfin Laser Clinic bij Vlaardingen

Waarom zou u voor definitief ontharen in Vlaardingen kiezen voor Delfin Laser Clinic? Omdat wij uitblinken in ontharen met precisie en zorg tegen gunstige tarieven. Klanten uit Vlaardingen bevelen ons aan voor onze professionele aanpak en langdurige resultaten. Ontharen wordt bij ons uitgevoerd door deskundige specialisten die streven naar uw comfort en tevredenheid. Voor definitief ontharen in Vlaardingen, is Delfin Laser Clinic de vertrouwde naam die staat voor kwaliteit en zorg.

Pak je kans vandaag nog voor het perfecte ontharen in de buurt van Vlaardingen

Maak de overstap naar een gladde huid met laser ontharen bij Delfin Laser Clinic. Klanten uit Vlaardingen kunnen eenvoudig contactopnemen via telefoon, e-mail of ons online formulier invullen voor een gratis intakegesprek. Kies voor het gemak van laseren dichtbij huis. Wij zijn dé specialist in laser ontharen voor iedereen in Vlaardingen. Wacht niet langer en begin uw reis naar een haarvrije toekomst vandaag nog!