Voorwaarden

Leuk dat u een online afspraak wilt maken bij Delfin Laserclinic! Hieronder gaan wij u vertellen welke voorwaarden er verbonden zijn aan het online boeken van een afspraak.

Bij het maken van een online afspraak is een aanbetaling vereist. Het bedrag dat u vooraf moet betalen varieert per behandeling. Het restbedrag van de behandeling betaalt u in de kliniek. Indien u ervoor kiest om in de kliniek een vervolgafspraak te maken dan neemt u uw aanbetaling automatisch mee naar de volgende behandeling.

Indien u, om welke reden dan ook, niet in staat bent om uw afspraak na te komen dient u dit minimaal 48 uur van tevoren aan te geven. Wij kunnen dan de afspraak voor u verzetten. Indien u niet in staat bent om verhindering op tijd door te geven vervalt uw aanbetaling. U dient dan een nieuwe afspraak te maken.

Afspraken kunnen kosteloos tot 48 uur geannuleerd of gewijzigd worden.

Wij vragen u daarom ook op tijd te zijn voor uw afspraak. Omdat wij met een strak schema werken is het belangrijk dat u minstens vijf minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig bent. Indien u later bent dan het tijdstip van uw afspraak, dan wordt de behandeling ingekort. Het is voor ons namelijk belangrijk dat we de volgende cliënt op tijd kunnen ontvangen. Indien u meer dan 15 minuten later bent is het voor ons niet mogelijk om u te behandelen.

Het is voor ons namelijk belangrijk om de tijd te nemen om onze kwaliteit te waarborgen. U dient wel te betalen voor de gereserveerde tijd. Dit betekent dat wij wel de gehele behandeling in rekening brengen.

Informatie
Over onsVeelgestelde vragenTeam
Openingstijden
pencilsunstarphone-handsetmap-markermaplist