Ervaringen

Afspraak maken

Al meer dan 2500 tevreden klanten

Al meer dan 2500 tevreden klanten gingen u voor en genieten nu van een permanent glad resultaat. Bekijk de resultaten hier!
Erg fijn intakegesprek. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen en ze was super aardig. Absoluut een aanrader!
Julia
Ik ben echt tevreden! Ik heb net mijn 5e behandeling gehad en ik zie echt resultaat. De dames zijn heel aardig en netjes! Ik zou iedereen aanraden om hier te laseren!
Kimberley
Het was mijn eerste keer en alles werd netjes uitgelegd en werd ook op mijn gemak gesteld wat ik zeer prettig vond. Een hele fijne dame is het, zeker een aanrader!
Emy
Bekijk alle review op Salonized

De cijfers spreken voor zich

Bij Delfin Laser Clinic staan tevredenheid en resultaten voorop. Onze klanten waarderen onze professionele en persoonlijke aanpak. Met een klanttevredenheidsscore van 98% en duizenden succesvolle behandelingen, bewijzen de cijfers de effectiviteit van onze laserontharingstechnieken. Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die dagelijks genieten van een gladde, haarvrije huid.

2500+

Tevreden klanten
Al meer dan 2500 tevreden klanten gingen u voor en genieten nu van een permanent glad resultaat.

350+

Reviews
Meer dan 350 tevreden klanten hebben een positieve review achtergelaten. Dit heeft geresulteerd in een gemiddelde score van 5 op salonized en 4,9 op Google.

95042

Haarzakjes verwijderd
Elk haarzakje dat we aanpakken brengt ons dichter bij onze missie: een gladde, haarvrije huid voor al onze tevreden klanten.

7

Jaren actief
Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat je bij ons in goede handen bent. Dankzij onze toewijding en geavanceerde technologieën blijven we jaar na jaar uitstekende resultaten leveren.
Bekijk de resultaten
Informatie
Over onsVeelgestelde vragenTeam
Openingstijden
pencilsunstarphone-handsetmap-markermaplist