Over ons

Mijn naam is Ebru Meral, ik werk met heel veel liefde en passie in de Beauty branche en van jongs af aan wist ik al dat ik deze richting op wilde gaan!

Ik heb met veel plezier de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, hierna ben ik werkzaam geweest als Schoonheidsspecialiste/gecertificeerd laser specialist in een salon. Na 3 jaar fulltime te hebben gewerkt werd het tijd om voor mezelf een salon te openen, en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Iedereen is uniek en verdient professionele aandacht, daarom staat bij salon Delfín Laserclinic aandacht op nummer 1. Door goed te luisteren, eerlijk te zijn en mijn kennis toe te passen, kan ik het beste uit de behandeling halen. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent! Kwaliteit staat bij mij erg hoog en daarom werk ik alleen maar met de beste producten en apparatuur. Door de persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit kunnen wij samen voor het beste resultaat gaan.

Delfin laser clinic over ons

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend intakegesprek

Met de meest geavanceerde lasertechnologieën en unieke behandelprotocollen zorgen wij voor pijnvrije laserbehandelingen met een optimaal resultaat. Elk behandelplan wordt afgestemd op uw huid, uw haartype en uw wensen. Ook krijgt u altijd duidelijke informatie en een indicatie over het aantal behandelingen, de aanpak en het resultaat dat u kunt verwachten.

Neem contact op met Delfin laserclinic voor meer informatie. We geven je graag tips en advies. 

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Schiedam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

6 dagen per week open

Voor dames & heren

Delfin Laserclinic

Openingstijden

Maandag 10:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Wij werken alleen op afspraak.