Over ons

Mijn naam is Ebru Meral, ik werk met heel veel liefde en passie in de Beauty branche en van jongs af aan wist ik al dat ik deze richting op wilde gaan!

Ik heb met veel plezier de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, hierna ben ik werkzaam geweest als Schoonheidsspecialiste/gecertificeerd laser specialist in een salon. Na 3 jaar fulltime te hebben gewerkt werd het tijd om voor mezelf een salon te openen, en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Iedereen is uniek en verdient professionele aandacht, daarom staat bij salon Delfín Laserclinic aandacht op nummer 1. Door goed te luisteren, eerlijk te zijn en mijn kennis toe te passen, kan ik het beste uit de behandeling halen. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent! Kwaliteit staat bij mij erg hoog en daarom werk ik alleen maar met de beste producten en apparatuur. Door de persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit kunnen wij samen voor het beste resultaat gaan.

Vrijblijvend intakegesprek

Met de meest geavanceerde lasertechnologieën en unieke behandelprotocollen zorgen wij voor pijnvrije laserbehandelingen met een optimaal resultaat. Elk behandelplan wordt afgestemd op uw huid, uw haartype en uw wensen. Ook krijgt u altijd duidelijke informatie en een indicatie over het aantal behandelingen, de aanpak en het resultaat dat u kunt verwachten.

Neem contact op met Delfin laserclinic voor meer informatie. We geven je graag tips en advies. 

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Schiedam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

6 dagen per week open

Voor dames & heren

Delfin Laserclinic

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Wij werken alleen op afspraak.

Maak kennis met de deskundigheid in het definitief ontharen van Delfin Laser Clinic bij Vlaardingen

Waarom zou u voor definitief ontharen in Vlaardingen kiezen voor Delfin Laser Clinic? Omdat wij uitblinken in ontharen met precisie en zorg tegen gunstige tarieven. Klanten uit Vlaardingen bevelen ons aan voor onze professionele aanpak en langdurige resultaten. Ontharen wordt bij ons uitgevoerd door deskundige specialisten die streven naar uw comfort en tevredenheid. Voor definitief ontharen in Vlaardingen, is Delfin Laser Clinic de vertrouwde naam die staat voor kwaliteit en zorg.

Pak je kans vandaag nog voor het perfecte ontharen in de buurt van Vlaardingen

Maak de overstap naar een gladde huid met laser ontharen bij Delfin Laser Clinic. Klanten uit Vlaardingen kunnen eenvoudig contactopnemen via telefoon, e-mail of ons online formulier invullen voor een gratis intakegesprek. Kies voor het gemak van laseren dichtbij huis. Wij zijn dé specialist in laser ontharen voor iedereen in Vlaardingen. Wacht niet langer en begin uw reis naar een haarvrije toekomst vandaag nog!