Pijnloos ontharen

Bij Delfin laser clinic is het mogelijk om je haar definitief pijnloos te ontharen. Wij maken gebruik van de Soprano ICE Platinum.

Dit zijn veruit de beste ontharingslasers die er zijn. Met deze laser ben je 100% pijnloos af van je ongewenste haartjes. De behandelingen bij Delfin laser clinic zijn divers en geschikt voor elke huidtype en op elke lichaamsdeel. Wij hebben scherpe tarieven, dus je hoeft nooit meer geld uit te geven aan scheermesjes, waxstrips of overige ontharingsmiddelen!

Laseren met pijn is vanaf nu verleden tijd. Bij het laseren komt er warmte vrij, deze hitte is niet of nauwelijks voelbaar dankzij de geavanceerde bevroren kop van het handstuk. De huid wordt afgekoeld en daarna worden de haarzakjes door middel van de laser behandeld. Hier zul je niks van voelen.

Dankzij de in-motion technologie van de Soprano ICE Platinum is het laseren super snel klaar. Het handstuk beweegt in een snelle beweging over de huid waarbij het 10 kleine laserflitsen per seconde afgeeft.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend intakegesprek

De voordelen van het ontharen met de Soprano ICE Platinum zijn:

  • Het is geschikt voor alle huidtypen
  • Het is pijnloos
  • Het is geschikt voor alle haartypes (wit haar kunnen we niet behandelen)
  • Het is het gehele jaar mogelijk
  • Een snelle behandeltijd 
  • Onze laser apparaten hebben een FDA keurmerk

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Schiedam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

6 dagen per week open

Voor dames & heren

Delfin Laserclinic

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Wij werken alleen op afspraak.

Maak kennis met de deskundigheid in het definitief ontharen van Delfin Laser Clinic bij Vlaardingen

Waarom zou u voor definitief ontharen in Vlaardingen kiezen voor Delfin Laser Clinic? Omdat wij uitblinken in ontharen met precisie en zorg tegen gunstige tarieven. Klanten uit Vlaardingen bevelen ons aan voor onze professionele aanpak en langdurige resultaten. Ontharen wordt bij ons uitgevoerd door deskundige specialisten die streven naar uw comfort en tevredenheid. Voor definitief ontharen in Vlaardingen, is Delfin Laser Clinic de vertrouwde naam die staat voor kwaliteit en zorg.

Pak je kans vandaag nog voor het perfecte ontharen in de buurt van Vlaardingen

Maak de overstap naar een gladde huid met laser ontharen bij Delfin Laser Clinic. Klanten uit Vlaardingen kunnen eenvoudig contactopnemen via telefoon, e-mail of ons online formulier invullen voor een gratis intakegesprek. Kies voor het gemak van laseren dichtbij huis. Wij zijn dé specialist in laser ontharen voor iedereen in Vlaardingen. Wacht niet langer en begin uw reis naar een haarvrije toekomst vandaag nog!