Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum is een laser geschikt voor elk huidtype, dus ook voor mensen met een donkere huid of wanneer de huid gebruind is door de zon.

Hier wordt dan gebruik gemaakt van de Soprano Diode Laser SHR. Uit de laser komt een krachtig gebundeld laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje.

De energie van de laser wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Uit een vernietigd haarzakje kan geen nieuw haar meer uit groeien. Laseren bij Delfin laser clinic is pijnloos. De laser munt op de melanine die in het haarzakje zit. De melanine absorbeert namelijk de energiestraal van de laser. De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. De temperatuur van het haarzakje loopt op tot en met 70 graden. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje wordt vernietigd. Het zakje kan hier geen nieuwe haar meer uit produceren.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend intakegesprek

Het aantal behandelingen die nodig zijn hangen af van het te behandelen gebied, het huidtype, de haarkleur en het haartype. Wanneer het haar in de anagene groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Niet alle haren zitten tegelijk in dezelfde groeifase, daarom zijn er meer behandelingen nodig. Zodat elk haarzakje dezelfde hoeveelheid straling kan absorberen. Er worden gemiddeld 6 tot 8 behandelingen geadviseerd. Voor een optimaal resultaat wordt over het algemeen het gezicht om de 6 weken, en het lichaam om de 8 weken behandeld.

De Soprano ICE Platinum behandeling is geschikt voor elke huidtype en geschikt voor grotere oppervlakten. Onze laser apparaten hebben een FDA-keurmerk. Je hoeft bijna niet meer te scheren, epileren of te harsen. Het behandelde gebied blijft jarenlang heerlijk glad. Na de behandeling kun je gerust door gaan met je werkzaamheden. Het is wel noodzakelijk om de zonnebank en directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Schiedam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

6 dagen per week open

Voor dames & heren

Delfin Laserclinic

Openingstijden

Maandag 10:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Wij werken alleen op afspraak.