Intakegesprek

In een uitgebreid adviesgesprek inventariseert onze schoonheidsspecialiste al jouw wensen.

Met de meest geavanceerde lasertechnologieën en unieke behandelprotocollen zorgen wij voor pijnvrije laserbehandelingen met een optimaal resultaat. Elk behandelplan wordt afgestemd op uw huid, uw haartype en uw wensen. Ook krijgt u altijd duidelijke informatie en een indicatie over het aantal behandelingen, de aanpak en het resultaat dat u kunt verwachten.

Plan een gratis intakegesprek

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden

Leuk dat u een online afspraak wilt maken bij Delfin Laserclinic! Hieronder gaan wij u vertellen welke voorwaarden er verbonden zijn aan het online boeken van een afspraak.

Bij het maken van een online afspraak is een aanbetaling vereist. Het bedrag dat u vooraf moet betalen varieert per behandeling. Het restbedrag van de behandeling betaalt u in de kliniek. Indien u ervoor kiest om in de kliniek een vervolgafspraak te maken dan neemt u uw aanbetaling automatisch mee naar de volgende behandeling.

Indien u, om welke reden dan ook, niet in staat bent om uw afspraak na te komen dient u dit minimaal 48 uur van tevoren aan te geven. Wij kunnen dan de afspraak voor u verzetten. Indien u niet in staat bent om verhindering op tijd door te geven vervalt uw aanbetaling. U dient dan een nieuwe afspraak te maken.

Afspraken kunnen kosteloos tot 48 uur geannuleerd of gewijzigd worden.

Wij vragen u daarom ook op tijd te zijn voor uw afspraak. Omdat wij met een strak schema werken is het belangrijk dat u minstens vijf minuten voor aanvang van de behandeling aanwezig bent. Indien u later bent dan het tijdstip van uw afspraak, dan wordt de behandeling ingekort. Het is voor ons namelijk belangrijk dat we de volgende cliënt op tijd kunnen ontvangen. Indien u meer dan 15 minuten later bent is het voor ons niet mogelijk om u te behandelen.

Het is voor ons namelijk belangrijk om de tijd te nemen om onze kwaliteit te waarborgen. U dient wel te betalen voor de gereserveerde tijd. Dit betekent dat wij wel de gehele behandeling in rekening brengen.

Delfín Laser Clinic

Gevestigd in Schiedam

Ervaren specialisten

Hoge kwaliteit lasers

6 dagen per week open

Voor dames & heren

Delfin Laserclinic

Openingstijden

Maandag 10:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Wij werken alleen op afspraak.